Júliusban IGNITE a BARBA NEGRÁBAN!

Haverock Közösség

Visszatér a kalifornai harcore-punk brigád, az IGNITE Budapestre, ráadásul ezúttal csupán 999 forintos áron is meg lehet nézni a zenekart. Ehhez nincsen más teendő, mint a rendezvény napján 19 óráig belépni.

Természetesen alább normál – 4999 forintos – jegyekre mutató link is található: a teljes árú jegyek vásárlásával a hasonló rendezvények létrejötte támogatható. Köszönjük, ha megteheted és ezzel segíted a további kedvezményes bulikat!

IGNITE – Anti-Complicity Anthem (OFFICIAL VIDEO)

A IGNITE életében 2019 fordulópont volt, de szerencsére a zenekar pörög, dolgozik, és teszi azt, amiért már 1993 óta él. Ennek egyik lenyomata a 2022-es IGNITE lemez.

A legutóbbi – a zenekar nevét viselő – album itt pörgethető végig:
https://open.spotify.com/album/5tX7HWNYjNxevVCJLJn7gR

További információk és a vendégek nevei hamarosan érkeznek!

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a MAD TOURBOOKING bemutatja:
IGNITE
+ vendégek
Budapest
BARBA NEGRA
2023.07.10.

 ESEMÉNY:
https://www.facebook.com/events/776630560739036

JEGYLINKEK:
999 Ft-os Regisztrációs jegy:
https://jegy.rock1.hu/ignite_20230710-reg

Normál jegy:
https://jegy.rock1.hu/ignite_20230710

 JEGYÁRAK / PRICES:
999 Ft – regisztrációs jegy – regisztrációs jeggyel belépés a rendezvény napján 19 óráig!
4999 Ft – normál elővétel
6999 Ft – helyszín

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.