Dalpremier: Butcher Babies – Last December

Fémcsajok

"Eye for an Eye..." & "...'Til the World's Blind" címmel, július 7-én érkezik a kaliforniai Butcher Babies új albuma, valamint november 22-én az ukrán Ignea társaságában, a Fear Factory egyik előzenekaraként Budapesten is koncertet ad az együttes.

A lemezről eddig a (Bottom Of A Bottle,  Sleeping With The Enemy,  YorktownLast Dance , It's Killin' Time, Baby! , Red Thunder) című szerzeményeket hallhattuk, a korong kapcsán pedig elmondta a Carla Harvey és Heidi Shepherd vezette csapat: télen vették fel Michigan államban, a semmi közepén, a dalok pedig hűen tükrözik majd ezt, valamint jóval érzelmesebb lesz, mint az előzőek.

A korong számlistája a következő:

01. Darn That Nightmare
02. Red Thunder
03. Backstreets Of Tennessee
04. Wrong End Of The Knife
05. Last December
06. Beaver Cage
07. Best Friend
08. I Fell Asleep At The Table
09. This Is The Part (feat. Chad Gray of MUDVAYNE)
10. Spittin' Teeth
11. King Pin
12. The Devil Cut Me Off
13. 'Til The World's Blind
14. Don't Touch My Pole

2019 folyamán nem turnéztunk, hogy megírjuk és felvegyük az új albumunkat, amit 2020-ban akartunk kiadni. Ekkor azonban a koronavírus miatt a világ meghalt, és ez alapvetően egy magunkért való küzdelem pillanata volt. Szóval mindent felfüggesztettünk, és úgy döntöttünk, hogy ezt az időt a új dalok írásra használjuk fel. Rengeteg szöveg született. 

Tegnap a hetedik kislemezes dal is megérkezett, amely a Last December címet viseli, íme:

353003827_822536635897267_4678938547424101973_n.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.