Devin Townsend – Teljesült a közönség kívánsága

Hard Rock Magazin

Devin Townsend ‘Devolution Series’ albumsorozata augusztus 4-én egy különleges koncertkiadvánnyal bővül, amelyet még a világjárvány kitörése előtt rögzítettek.

Az Inside Out Music folytatja Devin Townsend különleges felvételeit bemutató, ‘Devolution Series’ című sorozatát. Az akusztikus ’Live In Leeds’ és az interneten közvetített koncerteket rejtő ’Galactic Quarantine’ után augusztus 4-én érkezik a ’Devolution Series #3 – Empath Live In America’, amelynek az ’Empath’ album a főszereplője. Devin így mesélt erről:
„Helló mindenkinek! Folytatódik a Devolution-széria, amely kiváló lehetőség, hogy a rendes kiadványok mellett érdekességeket adjak ki, az ’Empath Live In America’ lesz a harmadik a sorban. Ez egy eléggé furcsa turné volt, mert sajnálatos módon a kirobbanó világjárvány miatt félbe kellett szakítani. A műsort az Order Of Magnitude redukált felállásával készítettük, nem volt már velünk a kórus és néhány zenekari tag sem, de akkor is különleges estét akartunk! Nem voltak bejátszások, takkjelünk sem, a műsor se volt lefixálva, így minden este egyedi, más és más volt. A közönségből bekiabálták a kívánságokat, mi pedig azokat játszottuk. Rendhagyó előadás volt, és nagyon örülök, hogy dokumentálhattam. A következő stúdióalbumomig remélem, hogy jó lesz ez a ritkaság egy különleges, bár szerencsétlen sorsú turnéról.”

A lemezen Devin Townsend mellett a következő zenészeket hallhatjuk: Mike Keneally (gitár), Nathan Navarro (basszusgitár), Diego Tejeida (billentyűs hangszerek), Morgan Ågren (dob) és Ché Aimee Dorval (gitár, ének).
CD-n és vinylen már hazai forgalmazásban is megrendelhető az anyag.
Kapcsolódó hír, hogy Devin Townsend június 16-tól Amerikában turnézik a Dream Theater és az Animals As Leaders társaságában. A Dreamsonic névre keresztelt koncertkörút július végéig járja Észak-Amerika nagyvárosait.

Devolution Series #3 – ‘Empath Live In America’ dallista:

01. Intro / Evermore
02. Supercrush!
03. March Of The Poozers
04. Why?
05. Hyperdrive!
06. Fuck Around Section
07. Ih-Ah!
08. Gigpig Jam
09. Forgive Me
10. Love?
11. Kingdom

Devin Townsend

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.