Megjelent a BIPØLARIS új dala!

ópiumbarlang

Megjelent a BIPØLARIS új dala!

Megjelent a BIPØLARIS új dala a Karcinogen, amely a HardcoreWorldwideyoutube csatornáján premierezett. Nem titok, hogy az Ópiumbarlang és Soma jóban vannak egymással, illetve az sem, hogy a spotify szerint a tavalyi évem legtöbbször hallgatott lemeze a BIPØLARIS 2021-es SAGITTARIUS A*-ja volt. Szeretem, imádom ezta lemezt, de valahogy, valami ProffShub-nak és nekem is hiányzott a hangzásból, ami viszont ebben a dalban úgy a helyén van, hogy kiszedi a színt a hajadból!

Talán ezen a tételen érezhető a legjobban a BIPØLARIS bipolaritása (gyönyörű szókapcsolat). Akkora aprítással kezd a dal, mint egy kibaszott dühös láncfűrész. Minden gyűlölettel átitatott undor és frusztráció kiszakad a srácokból és garantáltan tömegönpusztító fegyver lesz koncerteken. A dal második fele egy jóval dallamosabb, progosabb eresztés, ahol a klip is az ember belsővívódását próbálja prezentálni és az ezzel együtt járó keserűséget és izolációt.A dal szövege egyértelmű rendszer kritika. Soma ezzel kapcsolatosan így fogalmazott:

A dalt alapvetően a Kossuth rádió „ihlette”, meg az egész gusztustalan okádék, ami ma a magyar közmédiában van. Félelmetes, ahogyan ferdítik a féligazságokat és külön „szex”, ahogy a törvénykezést magukévá(teszik) alakítják. A rendőrök, mint a végrehajtó vérebek meg asszisztálnak hozzá.

Nincs több rizsa, itt a dal, ha még nem követed a srácokat facebook, ITT megteheted!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) ópiumbarlang nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.