Don Gatto – Ámerikába mennek

Fémforgács

A Don Gatto gitárosa, Acélos Balázs küldött friss infókkal teli hírlevelet. Ennek kapcsán hamarosan jól ki is kérdezzük őket, de addig olvassátok ezt:

Augusztus első hetében egy öt állomásos amerikai turnéra megyünk a Las Vegas-i Hemlock zenekarral. Már nem nagyon emlékszünk arra, hol találkoztunk velük először – talán Csehországban -, de az biztos, hogy 2018-ban játszottunk velük három koncertet Magyarországon.

Ezek a Las Vegas-i kaszinórablók pont most vannak a 30 éves jubileumi turnéjukon és feldobtak öt dátumot, hogy csatlakozhatunk, ha szeretnénk. Aztakurva! Elindult a levelezgetés, napelemes számológéppel kiszámoltuk, hogy mennyibe fog ez kerülni, meg milyen ingóságainkat kell beadni a zálogházba, aztán össze is állt a kép. A botykapeterdi faluházba azért könnyebb koncertet szervezni, de Nyúl az énekesünk nagyon tudja, hogyan kell az interneten böngészni szálláshelyek meg autókölcsönzők között, úgyhogy július harmincegyedikén irány Amerika.

Ha egyben hazaérünk, lesz írásos beszámoló meg turnévideó is.

Amúgy csináltunk pár támogatói csomagot (www.dongatto.com/usa) is az amerikai turnépólókkal és pulcsikkal is, hátha valaki szeretné, hogy soha ne jöjjünk többet haza, haha.”

A nyári Don Gatto dátumok:


Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.