Unbreakable: az első ízelítő a Soen őszi lemezéről

Nuskull Magazin

Kicsivel több mint két éve jött ki a Soen legutóbbi lemeze, a kiváló Imperial, a svéd proggerek pedig nem is vacakoltak sokáig, már össze is rántották a szám szerint hatodik etapjukat. A Memorial című tízdalos anyag szeptember 1-jén érkezik a Silver Lining Musicnál (Morbid Angel, Apocalyptica, Danko Jones stb.), és már itt is van róla az első klipes kedvcsináló, az Unbreakable.

Joel Ekelöf, a zenekar énekese így summázta a dal mondanivalóját:

A politikusok és a média mindent feketén-fehéren állít be, így az emberek feljogosítva érzik magukat az ellenfeleik megsemmisítésére, ahelyett, hogy mondjuk közös nevezőre törekednének. Kulcsfontosságú, hogy alázatosak és nyitottak maradjunk a különböző nézőpontok irányába, csakis ez vezethet végül növekedéshez.

A banda a megjelenést követően meg is járatja a lemezt Európa-szerte. Minket sajnos nem ér el a turné, de például Bécsben meg lehet őket nézni az urakat. Vagy igazából bárhol máshol is, a pontos dátumokért irány a weboldaluk!

//www.youtube.com/watch?v=O0n_N-xGx6o

  1. Sincere
  2. Unbreakable
  3. Violence
  4. Fortress
  5. Hollowed (feat. Elisa)
  6. Memorial
  7. Incendiary
  8. Tragedian
  9. Icon
  10. Vitals

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.