Soen – Ősszel új album

Fémforgács

Ősszel érkezik a Soen új lemeze. A Martin Lopezt (ex-Opeth, Amon Amarth) vezette svéd progresszív metal vonalas zenekar Memorial című új stúdióalbuma szeptember 1-jén kerül kiadásra a Silver Lining Music gondozásában. Erről elsőként Unbreakable daluk videóját osztották meg.

Az Unbreakable arról szól, hogy emberként mennyire korlátozod magad azzal, hogy vakon hiszel valamiben.” – mondta Martin Lopez. “A politikusok és a média mindent feketének vagy fehérnek festenek le, ezzel feljogosítva arra, hogy próbáld elpusztítani az ellenfeledet ahelyett, hogy megpróbálnád vele megtalálni a közös hangot. Kulcsfontosságú, hogy alázatosak és nyitottak legyünk a különböző álláspontokra, hogy folyamatosan fejlődni tudjunk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.