Kreator – Új koncertvideóval hangolnak a nyári fesztiválturnéra

Hard Rock Magazin

Új klippel jelentkezett a legendás thrash metal csapat, a Kreator. A koncertklip különlegessége, hogy a képanyagát szellemi otthonukban, Essenben forgatták egy hatezer fős fanatikus horda előtt. Reményeink szerint augusztusban Budapesten előadják majd ezt a dalt is.

A 2022-ben megjelent ’Hate Über Alles’ című korongon található Conquer And Destroy című dalra forgatott klipet a Kreator. A képanyagot az esseni Grugahalléban rögzítették március 4-én. Az esemény nemcsak a zenekar egész karrierjét átívelő dallista miatt volt különleges, hanem lenyűgöző vizuális megoldásokkal is elkápráztatták a rajongókat, felejthetetlenné téve számukra ezt az estét.

Németország vezető thrash metal csapata a H-Music jóvoltából hamarosan hazánkba is ellátogat egy különleges nyári fesztivál keretein belül. A thrash metal-hardcore fesztivál névsora nemrégiben érte el végleges formáját, így a súlyos zene rajongói már kora estétől élvezhetik a stílus hazai és külföldi kiválóságait egyaránt magába foglaló kétszínpados maratont.

Fellépők:

Archaic, akik félórányi tömény thrash zúzdával nyitják az estét, előtérbe helyezve a tavaly megjelent ’The Endgame Protocol’ című lemezük dalait.
AMD, akiknek 12 év lemez nélküli időszak után másfél évvel ezelőtt jelent meg ’Temetetlen múlt’ című albumuk.
Remorse, az egyik legnagyobb múltú hazai thrash metal csapat, akik a Kreator előtti sávban játszanak egy esszenciális best of műsort.
Sacred Reich, az amerikai thrash metal legenda zárja a kisszínpad műsorát.
Terror, akik tavaly nyáron hatalmas hangulatú koncertet adtak Orfűn, a Toxic Weekend keretein belül. Most újra átélhető az élmény.
Biohazard, akik 15 év után végre újra a magyar rajongók előtt játszanak, így a fesztivál egyik különlegességei lesznek.
Kreator, akik már-már hagyománnyá váló nyári koncertjükre érkeznek, hogy újra megmutassák, miért ők Németország vezető thrash metal csapata.

Jegyek a Rock 1-nél kaphatók:

Elővételben 2023. május 31-ig: 12 999 Ft
Elővételben 2023. július 31-ig: 13 999 Ft
A koncert napján: 14 999 Ft

Bővebb információ az esemény Facebook-oldalán.

Kreator

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.