Yam Haus – Az elmúlt évek melankolikus összefoglalása

Fémforgács

A Minneapolis-i székhelyű indie alt-rock trió, a Yam Haus megosztja új dalának videóját Sandcastle címmel. A videót Aaron Eisenberg rendezte, a producere pedig Anneliese Salgado volt.

Számomra a Sandcastle egyfajta melankolikus összefogadása az elmúlt éveknek. Szorgosan építjük az életünket, a következő pillanatban pedig mint egy görbe vonal, bele hajlik a világ káosza és elmoss mindent. Ez valahogy izgalmas, kimerítő, félelmetes, gyönyörű, borzalmas, tragikus, szomorú és már-már vicces. Azért persze vannak jó dolgok is. Mint például ez a dal, amit imádok élőben játszani és remélem, hogy minél több helyen eljátszhatjuk majd.” – mondta Lars Pruitt a zenekar frontembere.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.