Megvannak a Pantera budapesti előzenekarai

Nuskull Magazin

Május 30. és 31-én két koncertet ad Budapesten a feltámasztott Pantera, és a bulik célegyenesében végre fény derült az előzenekarok kilétére is. Két viszonylag friss, de ismert arcokból álló hazai csapat kap lehetőséget:

  • az első, már sold out napon a Vörös Attila nevével fémjelzett, rap metalos Livelifehard
  • a második bulin pedig a Lazarvs, a The Southern Oracle és a Stubborn tagjaiból összeállt Teeth Marks.

Utóbbi bulira itt lehet még jegyeket venni.

A Pantera 2023-as turnéfelállásában az eredeti formáció két, még élő tagja (Phil Anselmo énekes és Rex Brown basszer) szerepel, míg az Abbott testvérek helyén gitáron Zakk Wylde, dobokon Charlie Benante az Anthraxból játszik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.