Steve Lukather – Második lépés a hídon

Hard Rock Magazin

Steve Lukather deklaráltan TOTO-pótló új szólólemezéről a második kislemezdalnak Joe Williams és David Paich a társszerzője. A borongós hangulatú nótát szürrelista AI-stílusú és életörömmel teli képek váltakozva kísérik.

Steve Lukather bemutatta ’Bridges’ című, június 16-án megjelenő új albumának második előzetesét Someone címmel, a kétségekkel teli szövegvilágú szerelmes dalt Luke, Joseph Williams és David Paich közösen írták.
A felvételen Lukather gitározik, basszusgitározik és énekel, Williams billentyűs- és ütőhangszereken játszik és vokálozik, Paich szintén billentyűzik, Shannon Forrest pedig két TOTO-lemez után ismét a doboknál tűnik fel.
Luke röviden így kommentálta a kislemezdal megjelenését: “Nagyon boldog és hálás vagyok az előző új dalomra kapott visszajelzésekért, most itt egy másik, amit Joe, Paich és én közösen írtunk, remélem, hogy tetszik nektek.”
A ’Bridges’ album már hazai forgalmazóknál is rendelhető CD-n és vinyllemezen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.