Fear Factory – Budapesten is bemutatja új énekesét a legendás banda

Hard Rock Magazin

A Fear Factory hét év után visszatér Európába! A sikeres észak- és latin-amerikai turnészakaszok után Európában lépnek színpadra, november 22-én a Barba Negrában az amerikai Butcher Babies és az ukrán Ignea melegít majd a Milo Silvestro énekessel és Pete Webber turnédobossal felálló Dino Cazaresék előtt.

A Fear Factory hatása a metálra felbecsülhetetlen. Több mint 30 éves karrierjük során tíz albumot adtak ki, megszilárdítva ezzel pozíciójukat a műfaj meghatározó és innovatív alakjaiként. Lemezeik filmszerűek és olyan hangzásvilágot teremtenek, amely a klasszikus sci-fi irodalomban és filmekben – Ray Bradburytől a ’Szárnyas fejvadász’-ig – megtalálható poszt-apokaliptikus jövőképeket tükrözi. Június 23-án a zenekar újra kiadja két korábbi albumát, a ’Re-Industrialized’ a nyolcadik stúdióalbum, a ‘The Industrialist’ remaszterizált változata – amelyet Greg Reely (‘Demanufacture’, ‘Obsolete’, ‘Mechanize’) remixelt – új grafikával, valódi dobokkal a dobprogramok helyett és hat bónuszszámmal, a hetedik stúdióalbum, a ‘Mechanize’ 3 bónuszdallal bővítve kerülhet a polcokra. Mindkét album előrendelhető már hazai kereskedőknél is: ’Re-Industrialized’ CD/LP, ‘Mechanize’ CD/LP.

2016 után lép újra európai földre a stílusteremtő extrém metál csapat, a 44 állomásos körút november 22-én ér a Barba Negrába. Dino Cazares alapító gitáros mellett Tony Campos basszer játszik jó ideje a csapatban, a turnén mutatkozik be Pete Webber (Havok) turnédobos és a februárban leigazolt új énekes, Milo Silvestro. A banda úgy érzi, erősebbek, mint valaha, ez az európai turné pedig kivételes lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy élőben is megtapasztalják a zenekar erőteljes hangzásvilágát, legnagyobb slágereik tükrében.

Butcher Babies

A Butcher Babies közel 15 éve zúz a színpadokon világszerte, színpadi jelenlétük hipnotikus látványosság, melyet tavaly mi is megtapasztalhattunk élőben. A brutális, agresszív riffekkel gyönyörű dallamokat állítanak szembe nótáikban. Július 7-én dupla lemezmegjelenéssel ünneplik debütalbumuk, a ’Goliath’ 10. évfordulóját, az ’Eye For An Eye…’ + ’Til The World’s Blind’ műsorából a Red Thunder klipjét pár napja mutatták be.

Ignea

Az ukrán Ignea teszi teljessé a turné felállását. A zenekar a Napalm Records gondozásában április végén megjelent új konceptalbumát, a ’Dreams Of Lands Unseen’-t mutatja be, amely máris begyűjtötte a kritikusok és a rajongók elismerését egyaránt.

A CONCERTO Music és a K2 Agency bemutatja:
Fear Factory – DisrupTour
Vendégek: Butcher Babies, Ignea
Barba Negra, 2023. november 22.

Jegyek elérhetők a Rock 1 oldalán május 24. 11:00 órától.

Early Bird – limitált: 8900 Ft
Elővételben: 10 900 Ft
A koncert napján: 12 900 Ft

További információ az esemény Facebook-oldalán.

Fear Factory

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.