The Dead Daisies – John Corabival jönnek Budapestre

Hard Rock Magazin

Néhány napja röppent fel a hír egy sejtelmes videó kapcsán, hogy John Corabi visszatér a Dead Daisiesbe. Most már nemcsak ez hivatalos, hanem az is, hogy december 3-án fellép az új felállás Budapesten.

Fennállásának 10. évfordulóját egy válogatáslemez kiadásával ünnepli a Dead Daisies zenekar. Ráadásul a korábbi énekes, John Corabi is visszatért a csapatba, a turnén pedig a Whitesnake-ből ismert basszusgitáros, Michael Devin is szerepel.

„Mint talán tudjátok, tíz évvel ezelőtt robbantunk be a zenei színtérre azzal a küldetéssel, hogy összegyűjtsünk néhányat a világ legjobb rockzenészeiből, egy jó kis régimódi, 70-es évekbeli stílusú rockot játszva jól érezzük magunkat, életben tartva a rockzenét! Az elmúlt évtizedben volt néhány hihetetlen cserebere a felállásban és különleges pillanatokban is volt részünk, többek között a világ néhány legnagyobb rockzenekarával osztoztunk a színpadon. Ennek örömére összegyűjtöttünk egy kollekciót hat korábbi stúdióalbumunk dalaiból! A hamarosan megjelenő ‘Best Of’ albumon a kedvenc dalaink és olyanok is szerepelnek majd, amelyek minden Daisies-turné műsorának alapdarabjaivá váltak. Reméljük, hogy ezek a ti kedvencetek is! Bónuszként két korábban kiadatlan számot adtunk hozzá” – jelentette be a zenekar közösségi oldalán.

A ‘Best Of’ album augusztus 18-tól lesz kapható dupla CD-n és vinylen, előrendelni június 2-tól lehet a lemezt! A turnéra visszatér a páratlan frontember, John Corabi, csatlakozva David Lowyhoz, Doug Aldrichhez, Brian Tichyhez és az újonnan leigazolt neves basszusgitároshoz, Michael Devinhez! Ezzel a felállással érkeznek Budapestre is december 3-án.

A Livesounds bemutatja:
The Dead Daisies koncert
Budapest, Barba Negra Red Stage, 2023. december 3.
Belépőjegyek a Rock 1 oldalán rendelhetők, early bird 9 990 Ft, normál elővételben 11 990 Ft, a koncert napján 12 990 Ft. További infók az esemény Facebook-oldalán.

A ‘Best Of’ album dalai:

Disc 1:

01. Miles In Front Of Me
02. Lock N’ Load
03. Face I Love
04. Mexico
05. Midnight Moses
06. With You And I
07. Something I Said
08. Fortunate Son
09. Long Way To Go
10. Song And A Prayer

Disc 2:

01. Make Some Noise
02. Resurrected
03. Rise Up
04. Holy Ground (Shake The Memory)
05. Unspoken
06. Bustle And Flow
07. Hypnotize Yourself
08. Born To Fly
09. The Healer (kiadatlan felvétel)
10. Let It Set You Free (kiadatlan felvétel)

Dead Daisies - Best of

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.