The Dead Daisies – Glenn Hughes kilépett

Hard Rock Magazin

Glenn Hughes idén a Deep Purple ‘Burn’ című albumának 50. jubileumát ünnepli önálló turnéval, így közel 4 év közös zenélés és 2 album után kiszállt a Dead Daisiesből. A zenekar sejtelmes videójából úgy tűnik, John Corabi tér vissza a helyére.

Marco Mendoza és John Corabi helyét vette át 2019 augusztusában Glenn Hughes amolyan 2 in 1 megoldásként, hiszen basszusgitáros és énekes is egy személyben, ám a pandémia miatt csupán egy rövid előzenekari műsort élvezhettünk ettől az összeállítástól a Judas Priest koncertjén 2022 júliusában. Ahogy várható volt, Glenn hamar továbblépett, 2023-ban már az 50 éves ‘Burn’ albummal turnézik világszerte, de a Dead Daisies sem búslakodott sokáig. Hivatalosan még nem jelentették be, de amilyen sejtelmesen vezették fel Glenn Hughes érkezését a zenekarba, most ugyanolyan sejtelmesen, egy videóban meglebegtetve utalnak a Hughes pótlására érkezett zenészekre. Az már biztos, hogy Michael Devin (Whitesnake) basszusgitározik, de gyanús, hogy azok a tetkók a kézen John Corabi visszatérését jelentik, erre utal a videót kísérő mondat is. „Ahogy volt, úgy lesz… a cirkusz megy tovább…” – írták közösségi oldalukon, a többit a rajongók megfigyelőképességére, illetve képzeletére bízták. A csapatban jelenleg David Lowy mellett Doug Aldrich gitáros és Brian Tichy dobos a két biztos pont jelenleg, ők egészülnek ki az új (régi?) tagokkal. (A videó a címlapképre klikkelve nézhető meg.)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.