Stardust – Horrorisztikus klippel debütált az új dal

Hard Rock Magazin

A Stardust új lemezének második dalához, a Losing Me-hez készült animált videó Winci munkája, aki többek közt a Moby Dicknek, Török Ádámnak és a Griffnek is készített borítókat és videókat.

Egy hónapja jött ki a Stardust június 16-án megjelenő új albumának első kislemezdala, a The Fire, most itt a folytatás, a ‘Kingdom Of Illusion’ második dala, a Losing Me, melyhez Kovács Zsolt (Winci) készített animált videót. A középtempós AOR-slágerhez meglepő, horrorisztikus klip készült.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.