H.E.A.T – Will You Be?

Hard Rock Magazin

Új dalok, Kenny Leckremo énekével újravett dalok és kiadatlan koncertfelvételek, ezt ígéri a H.E.A.T szeptember 1-jére tervezett új albuma, az ‘Extra Force’, melyről már a második új dalt mutatták be.

Egy hónappal ezelőtt, Európa-turnéjuk bejelentésével egy időben mutatta be a H.E.A.T a Freedom című új szerzeményét, akkor azt ígérték a srácok, hogy 2023-ban még több hasonló energiájú dalt fognak szállítani. „A Freedom csak egy kis ízelítő abból, ami még jön. Maradjatok velünk és jegyezzétek be május 5-ét a naptáratokba!” Nos, bejegyeztük, itt vagyunk, és itt van a második vadiúj dal, a Will You Be, közben pedig az is kiderült, hogy szeptember elsején érkezik egy új nagylemez, a 2022-es ‘Force Majeure’ című albumuk egyfajta folytatása/kiegészítése, az ‘Extra Force’, mely CD-n és LP-n is megjelenik.

Az utazás H.E.A.T Cityben tehát folytatódik! Az új lemez két eddig kiadatlan stúdiószámot tartalmaz, a korábban megismert, erőt sugárzó himnuszt, a Freedomot és a most megjelent szentimentális rockballadát, a Will You Be-t. Az előző évek legjelentősebb változása a zenekar életében az eredeti énekes, Kenny Leckremo visszatérése volt, az ‘Extra Force’ korábban Erik Grönwall által énekelt H.E.A.T-klasszikusokat is tartalmaz, most először Kenny Leckremo előadásában. Aki pedig látta őket élőben, tudja, hogy ezek a srácok mindent beleadnak a színpadon! A 2022-ben rögzített koncertfelvételek dinamikus élő fellépéseik energiáját örökítik meg.

Az ‘Extra Force’ dallistája:

01. Freedom
02. Will You Be?
03. Rise (Kenny Leckremo Version)
04. One By One (Kenny Leckremo Version)
05. Rock Your Body (Live)
06. One By One (Live)
07. Dangerous Ground (Live)
08. Back To The Rhythm (Live)
09. Nationwide (Live, csak a CD-n)
10. Living On The Run (Live, csak a CD-n)

H.E.A.T - Extra Force

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.