Def Leppard – A sheffieldi ötösfogat hazatér

Hard Rock Magazin

Az új szimfonikus válogatásalbum, a ‘Drastic Symphonies’ megjelenése apropóján – stadionturnéját megszakítva – egyedi műsorral ad klubkoncertet „szülővárosában”, Sheffieldben a Def Leppard.

Egy 900 férőhelyes sheffieldi klubban, a The Leadmillben ad speciális koncertet a Def Leppard május 19-én, az új lemez megjelenésének napján. Azt ígérik a ‘Drastic Symphonies’ válogatáslemezt bármilyen formában előrendelőknek, hogy ezen az egy estén egyedi műsorösszeállítással lépnek színpadra, és a jegybevétel 1%-át a – Nagy-Britannia élőzenés helyszíneinek védelmét, biztonságát és fejlesztését támogató – Music Venue Trust alapítvány részére ajánlják fel. Persze nem feltétele a jegyvásárlásnak a lemez előrendelése, de akik megteszik, azok május 11-én 10 órától elővásárlási jogot kapnak a koncertre, és a hely nagyságából ítélve sanszos, hogy el is kapkodják a hardcore rajongók ezt a párszáz jegyet. Az elővásárlási kódot a hivatalos Def Leppard Store automatikusan felajánlja a ‘Drastic Symphonies’ bármelyik változatának megvásárlásakor, de “no purchase” módban, azaz megrendelés nélkül is igényelhető, a kódokat egy órával az elővásárlás kezdete előtt küldik el. (Elvileg csak Nagy-Britannia és Írország lakosainak szól az “akció”, de a regisztrációt nem utasítja el a rendszer más ország megjelölése esetén.)

Azután persze folytatódik a Mötley Crüe-val közös stadionturné, és május 29-én a nemrég Roger Waterst is fogadó, 22 ezer férőhelyes MVM Dome-ban lépnek színpadra Budapesten, az intimitás helyébe újra a monumentalitás lép.

Def Leppard

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.