Lord Of The Lost – 15 YEARS OF LORD OF THE LOST

Rockvilág.hu online rockmagazin

Jubileumi turnéra indul a német Lord Of The Lost: Az Iron Maiden turné, a nagysikerű, év eleji „Blood & Glitter” album és az éppen zajló 2023-as Eurovíziós Dalfesztivál után jubileumi turnéval koronázza meg munkásságát a német csapat.

 
Több mint 500 koncert közel 40 országban, 8 studio lemez, 3, nagyzenekarral közös album és majd’ 60 videóklip. A Lord Of The Lost egy kreatív erőmű, amely önerőből és mindig a saját útját járva, magát nem beleszorítva egyetlen stílusba immáron 15 éve a pályán.
Találkozzunk a BARBA NEGRAban jövő április 18-án! További információk hamarosan! A jegyértékesítés május 5-én, pénteken délben indul.
Addig is szorítsunk együtt a Lord Of The Lostnak, akik Liverpool-ban az Euróvíziós Dalfesztiválon képviselik országukat! Reméljük, hogy május 13-án letarolnak mindent! Hajrá!
 
 
❒ JEGYLINKEK / TICKETS:
Az értékesítés 05.05-én 12 órakor indul! / Tickets on sale: 05.05. 12 pm.
❒ JEGYÁRAK / PRICES:
Hamarosan! / Coming soon!
 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.