Celeste, Sylvaine, Playgrounded és még sokan mások az idei Fekete Zajon

Nuskull Magazin

Az eddig bejelentett zenekarok mellé most harminc további banda csatlakozott az idei Fekete Zaj fesztivál lineupjában. Közülük talán a legnagyobb meglepetések a tavaly vadítóan jó lemezzel jelentkező poszt-(black) metalos Celeste, illetve a norvég álommetálos Sylvaine.

A többi új fellépőt a szervezők közleménye sorolja fel:

Nem kevesebb, mint 30 új nevet hoztunk nektek, akik mind ott lesznek velünk az idei fesztiválon. Ahogy megszokhattátok, most is lesz sok olyan fellépőnk, aki soha nem játszott még a Zajon, de olyan formációval is készültünk, akiknek konkrétan ez lesz az első koncertje. Igyekeztünk egy műfajilag széles palettával előállni, reméljük ti is szeretitek majd az idei programot.

A korábban már bejelentett előadók mellett ők is itt lesznek velünk:

Sylvaine, Celeste, The Devil’s Trade, Stoneblood, Nero di Marte, Evicshen, Eliën, Light by the Sea, Mayberian Sanskülotts, Playgrounded, Tiansen, Anchorless Bodies, Syberia, Beat Dis, Hocuspony, mïus, Aviary, Zsüd, Richard Zalai, Harmed, Acid Empire, Black Particles, Kobza Vajk, Maluridé, Siketfajd, Bipolaris, Cvlt of Grace, Artur, Darkmess, Empty Story… és ez még nem a lista vége.

A következő hetekben részletesen is bemutatjuk nektek a fenti produkciókat. Mindeközben sajnos úgy alakult, hogy az Aebsence nem lehet velünk az idei Zajon, de nagyon bízunk benne, hogy velük is lesznek még közös pillanataink.

Az idei Zajt augusztus 16. és 19. között rendezik meg a szokásos helyen, a Mátrafüred melletti Sástónál. A mostani nevek mellett fellép többek közt a The Ocean, a Kalandra, a Thy Catafalque, a VHK és még sokan mások, további részletekért lásd a facebookos eseményt.

//www.youtube.com/watch?v=3Gz9o8lrmtI

//www.youtube.com/watch?v=QAj5IS_wrtU

//www.youtube.com/watch?v=ZEHC1EbBjD8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.