HétköznaPI CSAlódások – Rohanunk a forradalomba – klippremier

Fémforgács

Az idén 33 éves a hazai punk legenda a Hétköznapi Csalódások. A zenekar május 11-én adja ki új nagylemezét Rohanunk a forradalomba, melynek címadójára friss videó is készült.

Itt az első klip az új lemezhez, ráadásul rögtön a címadó dal képi megvalósítása! Két választásunk van jelenleg. A szakadék felé száguldunk a jelenlegi tolvajhatalommal, vagy inkább rohanunk a forradalomba. Mi az utóbbira voksolunk. Érik a vihar. Köszönet a klipért Acélos “Don Gatto” Balázsnak és a sok lelkes statisztának!

A Rohanunk a forradalomba című nagylemez digipak tokos CD a tervek szerint egy – a hazai punk / HC színtér zenekarait felvonultató – 32 oldalas tematikus H-Music magazinnal együtt jelenik majd meg. A 12 tételes album a közeljövőben vinyl formátumban is elérhető lesz. A támogatói csomagokkal kapcsolatos minden fontos információ, és részlet itt találtok meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.