Indrustial Metal party a Barba Negrában: Combichrist + Megaherz

Haverock Közösség

COMBICHRIST ÉS MEGAHERZ HEADLINER TURNÉ ÉRKEZIK ŐSSZEL A BARBA NEGRÁBA!

Közös turnéra indul a Combichrist és a német indusztriális (azaz Neue Deutsche Härte) zenekar, a Megaherz. Ha turné, akkor pedig magyar állomás, vagyis szeptember 25-én a Barba Negrában dübörög majd a party!

Combichrist – Compliance (Official Lyric Video):

Combichrist egy indusztriális metal/aggrotech együttes. 2003-ban alapította a norvég énekes, Andy LaPlegua. A zenekar eleinte szóló projektként működött de az évek alatt több taggal bővűlt Andy projektje.

MEGAHERZ – Für Immer (Official Video):

Megaherz német Neue Deutsche Harte prominens képviselői, amely1993-ban alakult. A zenekar több tagcserét és albumot tudhat a háta mögött.

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA, a DECIBEL TOURING és a Napalm Events bemutatja:
COMBICHRIST | MEGAHERZ
+ vendégek
2023.09.25.

Helyszín:
BARBA NEGRA Blue Stage
1211 Budapest, Szállító u. 3.

 

JEGYLINKEK:
https://jegy.rock1.hu/combichrist-megaherz_20230925

❒ JEGYÁRAK:
7999 Ft ▲ Elővételben – 2023.05.31-ig
8999 Ft ▲ Elővételben – 2023.08.31-ig
9999 Ft ▲ 2023.09.01-től és a koncert napján

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.