Fish! – Dupla klippremier

Fémforgács

Hamarosan érkezik a hazai pop-punk istenség, a Fish! új albuma. A május 1-jén megjelenő Régen minden jobb volt címet viselő lemezük dalai szövegeiben a politika ekézése mellett a környezetvédelem és a zeneipar is szóba kerül, de megvannak a motivációs jellegű FISH! dalok is. Ami pedig a stílust illeti, maradt a karcos punk-pop. A lemezről ez úttal Ahogy jön, úgy jön, valamint címadó daluk dupla klippremierét osztották meg.

Rövid számaik vannak, így legalább lett egy rendes hosszúságú klipünk, amiben egy ponton maga a klip, sőt, az azt készítő stáb is látható.” – mondta Kovács Krisztián, a zenekar énekese. “A videóban csupa retró tárgy – így a kultikus Nokia 3310-es mobiltelefon, a Game Boy, a rádiós walkman, a régi plakátok, a Dog Eat Dog-vinyl, illetve Bruce Willis-filmek DVD-i – bukkan fel, húsz évre visszautaztatva a nézőt a múltba. Nem vagyunk boomer arcok, mindössze visszatekintünk önreflektív módon. Ez köszön vissza a videóban és az új lemezünkön is.”

A Fish! ma este Pécsen a PEN fesztiválon, május 5-én pedig a Barba Negrában ad koncertet, amik egyben a nyolc év után elköszönő dobosuk, Hámori Dávid utolsó közös fellépései lesznek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.