Dååth – Egy Death feldolgozással jelentkeztek

Fémforgács

A Death 1993-as Individual Thought Patterns albumának The Philosopher dalának a feldolgozásával jelentkezett a kísérleti vonalú progresszív death metalos Dååth. A cover elkészítéséhez a zenekarhoz csatlakozott Dave Marvuglio (Chuggernaut) basszusgitáros, az ikerszólókat pedig Rafael Trujillo (Obsidious) és Dan Sugarman (Ice Nine Kills) játszotta fel.

Őrület belegondolni, hogy immáron harminc év telt el azóta, hogy először láthattam a The Philosopher klipjét a Headbanger’s Ballban. Akkor is imádtam a dalt, és most is imádom. Ezzel szeretnénk tisztelegni Chuck öröksége és az extrém metalhoz nyújtott hatalmas hozzájárulása előtt.” – mondta Eyal Levi gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.