Kvelertak – Új lemezzel térnek vissza a bagoly mániások

Fémforgács

Utoljára 2016-ba adott ki albumot a norvég black ‘n roll Kvelertak. A  bagoly mániás csapat hamarosan új lemezével tér vissza, ami Endling címmel szeptember 8-án fog megjelenni.

Az Endlingen Norvégia kihalófélben lévő és haldokló férfijainak és nőinek történeteit fogjuk elmesélni.” – mondta a lemezről gitáros Vidar Landa. “Régi és új mítoszok, kultúrák, rituálék elevenednek meg: a folklór, ami nem illik egy tévésorozat koncepciójába. A vikingek és a trollok a televízióknak valók. Ez az igaz történet.

A 10 dalos lemezen a korábbiaknál jóval több szintetizátoros és zongorás témát tartalmaz majd, amiről elsőként Krøterveg Te Helvete daluk videója nézhető meg, amiről a banda csak ennyit mondott:

A Krøterveg Te Helvete egy 2023-ban népszerű rockzenekar elviselhetetlen nehézségeinek ünnepe.”

Kvelertak – Endling

(Rise Records / Petroleum Records)

1. Krøterveg Te Helvete

2. Fedrekult

3. Likvoke

4. Motsols

5. Døgeniktens Kvad

6. Endling

7. Skoggangr

8. Paranoia 297

9. Svart September

10. Morild

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.