Bensőséges koncertet ad Emma Ruth Rundle Budapesten

Nuskull Magazin

Gloomerek, készüljetek: ismét hazánkba látogat a sötétben szomorkodós énekes-dalszerző, Emma Ruth Rundle! A Los Angeles-i zenész a 2021-es Engine of Hell lemezét járatja meg Európában – elmondása szerint most utoljára -, a körútnak pedig budapesti állomása is lesz, mégpedig július 28-án, a Magyar Zene Házában, a Fekete Zaj szervezésében.

A metalosoknak sem ismeretlen hölgy egy igazán meghitt, bensőséges koncertet ad majd, ahova kizárólag ülőhelyek lettek meghirdetve – ezzel is idomulva az amúgy sem túl táncolható dallamokhoz. Az este vendége(i) egyelőre nem került(ek) bejelentésre, viszont a Tixa felületén már el is indult a jegyértékesítés. Ha aznap nem épp a Depeche Mode-ra ráznád le a sérvkötődet, akkor ide jöhetsz pityeregni.

//www.youtube.com/watch?v=6vtnNt9TTMA

//www.youtube.com/watch?v=TXCjEKpwtRc

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.