Immortal – Wargod – új videó

Fémforgács

War Against All címmel május 26-án jelenik meg az Immortal új lemeze. A norvég black metal ikonnak ez lesz a 10. nagylemeze, amiről Demonaz a korábbiakban így beszélt:

Az Immortal folytatja azt a stílust, amelyet a legelső lemezeinken meghatározzak. Gyors, dühös, epikus és méltóságteljes Blashyrkh-metált játszunk, más szóba sem jöhet. A dalszerzésben továbbra is a black metal korai érája inspirál: a hideg éjszakák kint, az erdőben, a hegyek tövében, a téli holdfényben. Ez tartja életben a szellemiséget, és egyben ez képezi a zenénk alapját. A lemezen ezúttal Arve Isdal, avagy Ice Dale (Enslaved) szólaltatta meg a basszusgitárt és Kevin Kvåle (Ghaals Wyrd) ült be a dobok mögé. Mindent Bergenben rögzítettünk és mastereltünk, és ezzel a produkcióval különösen elégedett vagyok. Az album borítóját Mattias Frisk svéd művész készítette.

A nyolc tételes lemez újabb előzeteseként Wargod daluk szöveges videóját nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.