Visszatér Budapestre a Portnoy, Kotzen, Sheehan trio.

Rockvilág.hu online rockmagazin

III című, februárban megjelent harmadik lemezét mutatja be október 28-án a Winery Dogs. Az előző kettőhöz hasonlóan ezt az albumon is a Mike Portnoy, Richie Kotzen és Billy Sheehan dolgozott dalszerzőként és producerként, Jay Ruston pedig a keverést végezte. A III a Winery Dogs nagy sikerű, 2015-ös nagylemezét, a Hot Streaket követte, ami eladásokban és toplistás helyezésekben is felülmúlta a 2013-as debütáló albumot.

Mike Portnoy nemrég egy interjúban kifejtette, hogy a Winery Dogs egy olyan zenekar, amelyik a hármas bármelyike nélkül nem tudna működni. „Ha van egy négy vagy öt tagú zenekarod, akkor talán még be tudsz hívni egy új zenészt, ha valaki megbetegszik, vagy nem tud eljönni a turnéra, de amikor a csapat mindössze három emberből áll, akkor ezt nem teheted meg, hiszen ilyenkor általában három, egymástól távol álló személyiség van a csapatban, kiegészítve egymást. Gondoljunk csak a Rush-ra, a ZZ Topra, a Police-ra vagy éppen a King’s X-re, ezek igazi power triók… ott a Cream… a három tag maga teszi ki a zenekar stílusát és hangzásvilágát. A Winery Dogs-zal is ez a helyzet. Nem hiszem, hogy bárki mással el tudnánk menni egy turnéra, fontos, hogy Mike, Billy és Richie is ott legyen, különben már nem lehet Winery Dogsnak hívni.”
A hármas október 28-án érkezik a Barba Negra Red Stage-re.
 
a Livesounds bemutatja:
2023. október 28., szombat 19 óra
Barba Negra Red Stage
The Winery Dogs koncert + vendég
Belépő: early bird jegyek 11.900 Ft, elővételben október 18-ig 13.900 Ft, utána és a koncert napján 14.900 Ft
Jegyek kaphatók a https://jegy.rock1.hu oldalon. A jegyértékesítés április 21-én, 10 órakor indul.
Esemény: https://fb.me/e/THSKn6XQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.