Kronstadt & Witchrite – Durva vegyespáros

Fémforgács

Különleges split-kiadvány látott napvilágot két igen érdekes zenekar együttműködésével. A Kronstadt és a Witchrite két olyan banda, akik nem félnek feszegetni saját műfajuk határait. A cseh Kronstadt a blackened hardcore-t, metált és háborús témákat ötvöző zenéjével évek óta hullámokat vet az underground szcénában. Eközben a lengyel Witchrite thrash, d-beat és metal hatások egyedi keverékével a metalhead-eket és moshpit-eket egyaránt felforgatja.

Most ez a két házi erőmű összeáll egy olyan split lemezen, hogy biztosan szóhoz sem jutunk. A 12″-es LP mindkét zenekartól vadonatúj számokat tartalmaz! Nyers energiájukat és zeneiségüket mindkét banda alaposan bemutatja!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.