Thy Catafalque – A csend hegyei – klippremier

Fémforgács

A csend hegyei címmel máris itt egy újabb videó a Thy Catafalque június 16-án, Alföld címmel megjelenő új nagylemezéről. A Kátai Tamás vezette avantgarde metal vonalas projekt idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját.

Az Alföld a legegyenesebb és legklasszikusabb extrém metal album, amit valaha rögzített a projekt. Ezúttal egy igazi metállemezt szerettem volna, az innováció vagy progresszió igénye nélkül, a dalokra és a riffekre koncentrálva, ahelyett, hogy kísérletezgetnék vagy új dolgokat hoznék be a zenénkbe. A régi ötleteimet kiengettem magamból, amiket nagy örömmel tettem. Alföld jelentése: a Nagy Alföld, Délkelet-Magyarország masszív sík része, ahol születtem és nevelkedtem.” – mondta a lemezzel kapcsolatosan Tamás.

A Season of Mist gondozásában megjelenő 11. Thy Catafalque albumon összesen kilenc vadonatúj dal kap helyett, amelyek most is számos vendég, zenésztárs közreműködésével készült el. Az alábbiakban látható új videót Svédországban forgatták Chad Michael Ward rendezésében, a dal pedig Lédeczy Lambert (Ahriman, Mörbid Carnage) énekével lett rögzítve.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.