Deathstars – Ezúttal tényleg eljönnek

Hard Rock Magazin

2020 óta húzódik a Deathstars új lemezének megjelenése, és ezzel együtt a lemezbemutató turné is. Jó hírünk van: májusban végre megjelenik az ‘Everything Destroys You’ és a zenekar október végén tényleg útnak indul. Budapestre viszont csak december 1-jén érnek.

A 2020 őszéről 2021 őszére, később 2022 tavaszára, majd 2023 tavaszára átütemezett, végül lemondott turnét úgy néz ki, télen talán tényleg megcsinálják. Az elhúzódó lemezmegjelenés már nem lehet akadály, mert a Nuclear Blast hivatalosan is bejelentette, hogy május 5-én megjelenik a kultikus svéd industrial metal banda, a Deathstars legújabb, ‘Everything Destroys You’ című anyaga. Több mint nyolc év után ez az első kiadványuk, egy régóta várt visszatérés, amiben minden benne van, ami a Deathstars: adrenalinlöket, bombasztikus hangzás, szex és glam! Ma a zenekar bejelentette az új európai turnédátumokat, amelyek az idei őszi-téli időszakra esnek. „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük az ‘Everything Destroys Europe’ turnét. Az elhalasztott és törölt koncertek után végre újra láthatunk titeket élőben. Ezek a közelgő koncertek valami különlegesek lesznek számunkra és remélhetőleg számotokra is! Ott találkozunk!” – nyilatkozták. Október 30-án lesz a turnékezdés a finnországi Tamperében, majd egész Európát bejárva visszatérnek Skandináviába és december 17-én zárják a koncertsorozatot Göteborgban. Budapesten a Barba Negra Blue Stage-en lépnek fel december 1-jén, méghozzá a szintén svéd Priest és a januárban harmadik lemezével jelentkező Liv Sin társaságában. A jegyértékesítés április 20-án 11 órakor indul.

a Concerto Music bemutatja: Everything Destroys Europe Tour 2023
Budapest, Barba Negra Blue Stage, 2023. december 1., péntek 19 óra
Deathstars, Priest, Liv Sin koncertek
Belépő: early bird 6900 Ft, normál elővételben 7900 Ft, a koncert napján 8900 Ft
A jegyértékesítés április 20-án, 11 órakor indul a Rock 1 oldalán.

Deathstars

Az ‘Everything Destroys You’ dallistája:

01. This Is
02. Midnight Party
03. Anti All
04. Everything Destroys You
05. Between Volumes And Voids
06. An Atomic Prayer
07. Blood For Miles
08. The Churches Of Oil
09. The Infrahuman Masterpiece
10. Angel Of Fortune And Crime

Deathstars - Everything Destroys You

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.