Runemagick – Kirándulás az ősi időkben

Fémforgács

Archaic Magick (After the Red Sun) címmel osztotta meg hamarosan megjelenő új albumának második dalát a Runemagick. A svéd death/doom metal veteránok április 28-án a Hammerheart Records gondozásában adják ki hatszámos új lemezüket, ami a Beyond The Cenotaph Of Mankind címet viseli és sorban a 13. kiadványuk lesz.

Bízunk benne, hogy a régi hűséges és természetesen az új rajongóink is szeretnének velünk tartani egy zenei panorámákon keresztül vezető utazáson az archaikus mágia világába.” – áll a zenekar közleményében. “Egy kirándulás az ősi idők elfeledett bölcsességeibe és betekintés a jövő homályába, a vörös nap pusztulását és annak utóhatásait követően, a kietlenség árnyékában. Szóval, nyissátok meg az elméteket, és remélhetőleg mindnyájatoknak egy élményben lesz része, a halál és a végzet sötét esszenciájában!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.