Dream Theater – Így készült a ’Falling Into Infinity’

Hard Rock Magazin

Tegnap jelent meg a Dream Theater ’Lost Not Forgotten Archives’ sorozatának 19. kiadványa, amelyben a 4. albumuk készítésének kulisszái mögé pillanthatunk be.

A ’The Making Of Falling Into Infinity’ eredetileg 1997-ben jelent meg a Dream Theater International Fan Club (DTIFC) kiadásában, ami akkor kizárólag a rajongói klub tagjai számára volt elérhető. 2009-ben Mike Portnoy emelte be ezt a kiadványt az ’Official Bootlegs’ sorozatba, így lett közkincs az egykori ritkaságból. Az Inside Out Music kiadó ’The Making Of Falling Into Infinity (1997)’ címmel és felújított hangzással publikálta tegnap a streaming szolgáltatóknál az anyagot, a hazai lemezboltokban a következő fizikai változatok rendelhetők: digipak CD, fekete és sötétzöld színű vinyl.
Az alábbi hivatalos playlistre klikkelve előfizetés/regisztráció nélkül is végighallgatható a teljes lemez.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.