Metallica – Globális mozipremier

Hard Rock Magazin

A Metallica ’72 Seasons’ című albumának megjelenése előtt egy nappal a rajongók világszerte láthatják és hallhatják az ikonikus banda legújabb anyagát és a hozzá kapcsolódó filmet, amelyet Magyarországon 35 moziban vetítenek egyszerre.


A Pannonia Entertainment hozza el Magyarországra azt a világszerte megrendezésre kerülő mozis eseményt, amely a Metallica megjelenés előtt álló új lemezéhez kapcsolódik. A ‘72 Seasons‘ április 14-én jelenik meg a nagyközönség számára, azonban a rajongóknak lehetőségük lesz a dalokat moziban meghallgatni már a világpremier előtt, a nagyjából kétórás szeánsz a kiválasztott helyeken országszerte április 13-án, este 7 órakor veszi kezdetét. Nemcsak az új dalokat tartalmazza a film, hanem extra vizuális tartalom is társul az album anyaga mellé. Exkluzív felvételeket láthatunk csak erre a vetítésre szánva, interjúkat és kulisszák mögötti képsorokat az album elkészültéről.
A metálikonok történetének régóta várt 11. stúdióalbumát teljes egészében meg lehet hallgatni az eseményen a koncerthangzáshoz talán leginkább közel álló Dolby Atmos 5.1 hangrendszeren is, ráadásul a valódi lemezmegjelenés előtt, így tényleg az elsők között hallhatják azt azok, akik jegyet váltanak az előadásra. Az eseménybe 35 hazai mozi kapcsolódik be Budapesten és vidéken, a jegyrendelési linket is tartalmazó lista itt érhető el.

Metallica: ’72 Seasons’ amerikai zenés dokumentumfilm angol nyelven, 115 perc
Bemutató: 2023. április 13., 19 óra, a világpremierrel egy időben
Korhatár: 12 év

Metallica

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.