Négy ok, hogy miért ne hagyd ki a Kamelot és a Myrath közös pesti buliját

Rockvilág.hu online rockmagazin

Hat nap múlva, a Húsvéti hosszú hétvégén játszik a Barba Negrában a Kamelot a Myrath társaságában, olyan kiváló vendégzenekarok társaságában mint az Eleine és a League of Distortion. Mi pedig mutatunk nektek négy okot, négy videó formájában, hogy miért is érdemes ellátogatni a Barba Negrába két sonka-tojás között lemozgatni a felesleges kalóriákat . Kamelot:

Myrath:

Eleine:

League of Distortion:

A Thomas Youngblood vezette amerikai csapat március 12-én, Svájcban indította útjára a turnét, megy 10 országon át ível majd, ráadásul kiemelt vendégként a különleges, tunéziai Myrath kíséri majd. Az estéket a svéd Eleine és a modern metal brigád, a League of Distortion nyitja majd.
A H-MUSIC, a ROCK1 és a BARBA NEGRA bemutatja:
KAMELOT
vendégek:
Myrath, Eleine, League of Distortion
2023.04.08. szombat
Barba Negra
❒ JEGYÁRAK / PRICES:
9999 Ft ▲ Elővételben
12999 Ft ▲ A koncert napján

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.