Osi And The Jupiter – Hollowed – új dal Erik Moggridge vendégeskedésével

Fémforgács

Hollowed címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett a természettől inspirált spirituális pogány folk, neo folk zenék eklektikus auráját megszólaltató Osi And The Jupiter. A dal szövegét Erik Moggridge (Aerial Ruin, Bell Witch, Stygian Bow) írta, aki vendégénekesként szerepel is benne.

A fent hallható dal a Sean Kratz vezette formáció április 21-én megjelenő Cedar & Sage (Riders of the Gallows) Vol. 1 albumáról való. A lemez ismét az élet, a halál és az újjászületés különféle reprezentációin közvetíti. A dalok ezeknek az alapfogalmaknak a tiszteletadásaként visszhangzanak, mivel a halállal való spirituális kapcsolatot és a túlvilági entitásokkal való kommunikációt kutatják a természet közötti varázsigéken keresztül. A szent áldozatnak nagy szerepe van: mert, amit kapsz, azt jóhiszeműen vissza kell adni a természetnek. Ez arról szól, hogy az ember megtalálja a saját útját, és életben tartsa a belső lángot. A dalokban az állandó közreműködő Kakophonix Cello mellett ezúttal más vendég is részt vesz, többek között Dan Capp (Wolcensmen, Ex-Winterfylleth), Erik Moggridge (Aerial Ruin, Bell Witch, Stygian Bow) és Shawn Haché (Tithe, Night Profound). A lemezről korábban megosztott Unto These Hills című száma az alábbiakban hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.