Until There Is No Longer: három év után itt az első új Thy Art Is Murder-dal

Nuskull Magazin

Nemrég érkezett a hír, hogy a Thy Art Is Murder és a Fit for an Autopsy ismét összefog, hogy folytassák a 2016-os splitjüket, annyi különbséggel, hogy ezúttal a The Acacia Strain helyett a Malevolence a harmadik versenyző. A The Agression Sessions című anyag április 7-én érkezik, rajta mindhárom bandától egy vadonásúj trekkel, illetve egy feldolgozással.

A Fit for an Autopsy dalát már hallhattuk, most pedig befutott a Thy Art Is Murder megmenése is, ami tulajdonképpen az első új dala a deathcore-bandának a 2020-as Killing Season óta. Az Until There Is No Longer magabiztosan hozza a klasszikus Thy Art’ vibe-ot, a zenekart a legjobb színében feltüntetve. Itt a dal, ne is húzzuk az időt addig, amíg már nem lesz mit.

//www.youtube.com/watch?v=M7MJLbbsIlI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.