Shakra – Tell Her That I’m Sorry

Hard Rock Magazin

Június 8-án jelenik meg a Shakra új lemeze ‘Invincible’ címmel, melyről már a harmadik előzetes dalt mutatták be. A Break The Ice viszont két szék között a pad alatt végezte digitális kislemezként.

Az AFM Records adja ki június 8-án az ‘Invincible’ című új Shakra-lemezt, melyről a címadót, valamint a lemezt nyitó The Way It Ist bemutatták már korábban, most viszont itt a Tell Her That I’m Sorry, a dallistából viszont kiderült, hogy a 2020-as ‘Mad World’ felvételeivel egy időben készült, de akkor lemaradt Break The Ice, melyet 2021-ben digitális kislemezként dobtak piacra, bónuszdalként sem került fel az új lemezre.

“Legyőzhetetlen vagy – ez fejben dől el” – ez az ‘Invincible’ központi üzenete. Az új kislemezdalban, a Tell Her That I’m Sorryban a Shakra egy sikertelen kapcsolat érzelmi hullámvasútját tárja elénk, az elszalasztott lehetőségekről és a viszonzatlan szerelemről elmélkedve.

Az ‘Invincible’ dallistája:

01. The Way It Is
02. The Matrix Unfolds
03. Invincible
04. Devil Left Hell
05. On The Wild Side
06. Old Irish Song
07. Tell Her That I’m Sorry
08. As I Lay Down To Sleep
09. House Of Rock
10. Walls Of Hate
11. Between The Lines
12. As Long As I’m Alive

Shakra - Invincible

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.