Djabe – ’Before’-koncertek és vinylmegjelenés a héten

Hard Rock Magazin

A Djabe legutóbbi, ’Before’ albumának megjelent a vinylváltozata is, a zenekar pedig folytatja Brüsszelben megkezdett miniturnéját.

A ‘Before‘ vinylváltozata a zenekartól megszokott high-end minőségben készült, a gyártást Európa legjobb lemezgyárában, a hollandiai Record Industryban végezték. A vágást az egész világon egyik legjobban elismert szakember, Rinus Hooning készítette az Égerházi Attila biztosította mesterszalagokról, az alábbi rövid videóban betekinthetünk a lemez vágásának munkálataiba.
A lemez megrendelhető a Djabe webshopjából.

A zenekar az albumot egy rövid turné keretében mutatja be a következő helyszíneken:
Március 23. – Debrecen, Nagyerdei Víztorony (Futás, mindjárt kezdődik!)
Március 24. – Kiskunmajsa, Konecsni György Művelődési Központ
Március 25. – Budapest Jazz Club (Minden jegy elkelt!)

A Djabe ebbe a turnéba kibővített létszámmal, két vendégzenésszel vág bele, így a koncerteken a következő felállást láthatjuk:
Barabás Tamás – basszusgitár, gitár, vokál
Égerházi Attila – gitár, ütősök, vokál, videótechnika
Koós-Hutás Áron – trombita, szárnykürt
Kaszás Péter – dob, ének
Bubenyák Zoltán – billentyűsök
Szabó László – gitár, szitár, harmonika
Karvaly Tibor – elektromos hegedű, ütősök

Djabe Before LP

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.