Orsak:Oslo – Amikor az óceánok visszaveszik a földet

Fémforgács

A svéd/norvég k post-krautrock / psych kollektíva, az Orsak:Oslo március 27-én kiadja második albumát, az In Irons-t. A Vinter Records kiadásában megjelenő albumukról 068 The Swell című daluk csodálatos videóját juttatták el hozzánk.

A 068 The Swell percek alatt megragadja az Orsak:Oslo esszenciáját. Közel 3 évnyi várakozás után hozunk ki egy új albumot tele antiklimatikus groove-okkal és nehéz pszichedelikus hangulattal. Ez olyan, mintha az óceánok visszafoglalnák régi területeiket, visszavennék a földet, ami egykor az óceán fenék része volt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.