Aetherius Obscuritas – Cloak of Wolves – dalpremier

Fémforgács

Április 15-én A sors szürke pora címmel jelenik meg a hazai black metalos Aetherius Obscuritas hetedik lemeze. A lemezére hat vadonatúj és egy újrajátszott fekete zsoltárt kerül fel, melyek a Paragon Records és a Grimm Distribution közös kiadásában kerülnek napvilágra.

Viktor (ének, gitár, basszusgitár, billentyűs hangszerek) és Zson (dob) ismét bebizonyították, hogy a fekete zene iránti szenvedélyük az évtizedek múlásával sem csillapodott, és nem tompította el alkotókedvüket. A zenéjük olyan baljós és fejforgató, mint mindig talán soha. A kompozíciók kidogozottak és sokrétűek, melyek olyan sötét bájitaloknak tűnhetnek, amelyek lenyűgöző és felvillanyozó hatásokat produkálnak. A lemezük második előzeteseként máris itt van Cloak of Wolves című daluk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.