Hatred Solution – Infinite Cycle – új videó

Fémforgács

Infinite Cycle című új szöveges videójával jelentkezett az extrém metalcore/deathcore vonalas debreceni Hatred Solution. A dalban a zenekar két új taggal Menyhárt Zalán dobos és Marek Ákos énekes debütált.

A szöveg egy poszttraumás stressz szindrómás gondolatait próbálja megjeleníteni és megértetni. Főszereplőnk nem akar mást csak nyugodt életet, de a múltban átélt traumát a hétköznapi hatások újra felidézik és ezt nem képes feldolgozni. 

A szöveges videó Balogh László ’Laca’ rendező/operatőr hallgató keze munkájának eredménye. Főszereplőként maga Laca vezet végig a groteszk képeken, melyeken megjelennek dühkitörések, torz grimaszok és öngyilkos gondolatok. A cél az volt, hogy a képi világ legyen felkavaró és próbálja visszatükrözni a lelki hangulatát a témának, ami valljuk be elég jól sikerült.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.