Búcsúturnéra indul a Mr.Big

Rockvilág.hu online rockmagazin

Pat Torpey 2018-as tragikus halálával már azért lehetett sejteni, hogy a legendás Mr.Big  zenekar is hamarosan búcsúzni fog. Amúgy sem volt a csapat az a nagyon aktív zenekar, hiszen Billy Sheehan, Eric Martin és Paul Gilbert is szólóprojektjeikre koncentrált már inkább az elmúlt 10 évben.  Az utóbbi 5 évben a háttérbe vonult csapat most bejelentette, hogy Nick D’Virgilio dobossal kiegészülve 2023 nyarán megkezdik a “The Big Finish Tour” elnevezésű búcsú körútjukat, mely július 20-án startol a japán Nagoyában, majd több más japán dátum mellett érinti Kínát, a Fülöp-szigeteket, Indonéziát, Dél-Koreát, Thaiföldet, Tajvant és Szingapúrt is.Majd egyelőre még ismeretlen állomásokkal 2024 elején Európában Dél-Amerikában és Észak-Amerikában is elbúcsúzik a legendás négyes. Így tehát joggal reménykedhetünk abban, hogy a legutóbbi remek FEZEN-es buli után  még egyszer, utoljára hazánkba látogat Eric Martin és zenekara.

A turnén egyébként az 1991-es második lemezüket, a csapatot egy csapásra a mainstreambe berobbantó Lean into It teljes egészében eljátszásra kerül majd.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.