Omnium Gatherum – Új EP-t adnak ki a nyáron

Fémforgács

A nyáron új EP-vel jön ki a melodikus death metalt játszó finn Omnium Gatherum. Slasher című kislemezük június 2-án fog megjelenni a Century Media kiadásában, amiről máris itt van címadó tételük hivatalos videója.

Üdvözlet nektek az OG főhadiszállásáról! Hamarosan jövünk egy új EP-vel, aminek címe Slasher. A Slasher EP kétoldalas, mint egy érme. Az A oldal bemutatja új gitárhősünket, Nick Cordle-t az Atlanti-óceán túloldaláról, aki közvetlenül az Origin album megjelenése után csatlakozott hozzánk. A B oldal két régebbi szerzeményből áll, amelyeket az Origin felvételei alatt vettünk fel. Úgy volt, hogy csak digitális kislemezek formájában jelennek meg, de most már bakeliten és CD-n is elérhetőek lesznek!” – mondta Markus Vanhala gitáros/énekes. “Erről elsőként itt van a címadó nóta, a Slasher. Ez egy gyors és erőteljes dal, egy olyan üzenettel, ami mintha egy kérés lenne tőled – saját magadhoz. A benned lakozó belső sötétség lehet az ellenséged – de a szövetségesed is. Egyszerre vagy vadász és préda.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.