Circus Of Rock – David Readmannel érkezett az új dal

Hard Rock Magazin

Májusban jelenik meg a Circus Of Rock második albuma, amelyre megint sikerült ismert énekeseket meghívnia a projekt-ötletgazda Mirka Rantanennek. Az első kislemezdalban David Readman (Pink Cream 69) hangját hallhatjuk.

2021-ben jelent meg a Circus Of Rock projekt első anyaga, amelynek ötletgazdája az a Mirka Rantanen dobos, aki számos finn zenekar tagjaként több mint 30 albumon játszott már. Akkor az énekesek igazi krémje szerepelt a lemezen, a hamarosan megjelenő ‘Lost Behind The Mask’-ra a koncepció változatlan maradt, most is kiváló torkok a vendégszereplők. A Frontiers Music bejelentette, hogy május 12-én érkezik az új anyag, amelyből a rajongók most ízelítőt kaphatnak, a David Readmannel felvett Is It Any Wonder szöveges videóján keresztül. Bizonyára nem kis feladat volt, hogy az új albumra is remek énekeseket találjon Mirka, de elnézve az alábbi listát, ez sikerült, mert olyan bandák adták kölcsön frontembereiket, mint a Lordi, a Pink Cream 69, a Uriah Heep vagy a Sons Of Apollo.
Az anyag egyelőre csak a kiadó oldalán előrendelhető CD-n.

’Lost Behind The Mask’ dallista:

01. Alive And Kickin (feat. Girish Pradhan – Girish And The Chronicles)
02. Keep On Shining (feat. Jeff Scott Soto – Sons Of Apollo, W.E.T., Yngwie Malmsteen)
03. Holdin’ The Gun (feat. Santiago Ramonda – Stormwarning)
04. The War Is Over (feat. Mark Boals – Yngwie Malmsteen, Shining Black, Ring of Fire)
05. Nine Lives (feat. Mr. Lordi – Lordi)
06. All I Need (feat. Pinja Pitkänen – Turmion Kätilöt)
07. Truth Or Consequences (feat. Jay Lewis – Jay Lewis Gang)
08. Death Makes No Sound (feat. Antony Parvainen – Psychework, Raskasta Joulua)
09. Is It Any Wonder (feat. David Readman – Pink Cream 69)
10. The Beast (feat. Svetlana Bliznakova – Sevi)
11. Fix (feat. Peter James Goodman – Conquest, Virtuocity)
12. Heavy Fire (feat. Rafael Castillo – Fireland, Wishing Well)
13. Sunrise (feat. Bernie Shaw – Uriah Heep)
14. Edge Of Destiny – Bonus Track Digital (feat. Ilkka Keskitalo – King Company)

Circus Of Rock

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.