Qwälen – Vörösen izzó fák

Fémforgács

A napokban már láthattatok két videót a finn black / punk metalos Qwälen március 10-én, pénteken megjelenő  Syvä Hiljaisuus című második albumáról. Most itt a harmadik, a Tähdet Tippuvat, amit a Twin Peaks című filmsorozat ihletett.

Épp a Twin Peaks: The Return című filmet néztem, amikor egy gyönyörű jelenetbe botlottam, amelyben a fák vörösen izzottak. Egyből megfogott ez a jelenet, amit egyből össze is kötöttem azt az északi természettel. Gyermekkoromban rengeteg időt töltöttem az erdőben, ahol jávorszarvas agancsokat és koponyákat kerestem. Ez valahogy nekem élet körforgását, az önelfogadást, és egyben a jövő bizonytalanságát jelképezi.” – mondta a zenekar énekese Eetu.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.