Powerwolf – Újabb nóta gördült le az érkező albumról

Hard Rock Magazin

Nagypénteken jelenik meg a Powerwolf legújabb albuma, amelyről új dal érkezett, és amit vélhetően a nyári budapesti koncerten is előadnak.

A modern heavy metal egyik legsikeresebb német zenekarát nem lehet megkerülni. A jelenleg Észak-Amerikában turnézó, és ott telt házas koncerteket adó Powerwolf vadonatúj dallal jelentkezett, a No Prayer At Midnight című nóta a nagypénteken megjelenő ’Interludium’ albumról származik. A filmszerű klip képi világa tökéletes hátteret biztosít a dalnak, Attila Dorn főpap komor, szakrális hangulatban őrködik a nyája felett, míg éjfélkor felébred a bűn. Április 7-én, a legfőbb keresztény ünnep napján jelenik meg az új kiadvány, amely 6 új nótát tartalmaz, köztük a már nálunk koncerten is bemutatott Sainted By The Storm, valamint a banda egyik legintenzívebb dala, a My Will Be Done.

Az ’Interludium’ több változatban is megjelenik, az alapverzión kívül egy izgalmas bónuszlemezes kiadás is megjelenik, amelynek címe ’Communio Lupatum II’, a korongon 11 olyan zenekar dolgozza fel a Powerwolf karrierjének legnagyobb slágereit, akik baráti viszonyban vannak a bandával, többek között az Eisbrecher, a Korpiklaani, a Rage vagy a hamarosan Pesten koncertező Electric Callboy. A limitált változatok tartalmazzák az ’Interludium’ számainak nagyzenekari változatait is. Az anyag rengeteg verzióban lát napvilágot a Napalm Records gondozásában, limitált példányszámú színes vinyleken, earbookban, kazettán, digitális verzióban és box-setben.

A zenekar nyáron fesztiválturnéra indul, de mi olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nálunk a tavalyi telt házas show után ismét önálló koncerten mutatják be a legújabb művüket.
A H-Music bemutatja: Powerwolf 2023.
Barba Negra Open Air, 2023. 06. 04.
Jegyek a Rock1 rendszerében kaphatók, további információ az esemény Facebook-oldalán.

’Interludium’ dallista:

CD 1

01. Wolves Of War
02. Sainted By The Storm

03. No Prayer At Midnight
04. My Will Be Done
05. Altars On Fire
06. Wolfborn
07. Stronger Than The Sacrament
08. Living On A Nightmare
09. Midnight Madonna
10. Beet du Gévaudan

CD 2 (Communio Lupatum II)

01. Werevolves Of Armenia (Wind Rose)
02. Reverent Of Rats (Mystic Prophecy)
03. Dancing With The Dead (Annisokay)
04. Call Of The Wild (Rage)
05. Venom Of Venus (Ad Infinitum)
06. Sudenmorsian (Where The Wild Wolves Have Gone) (Korpiklaani)
07. Stossgebet (Eisbrecher)
08. Fire & Forgive (Electric Callboy)
09. Armata Strigoi (Warkings)
10. We Are The Wild (Lord Of The Lost)
11. Night Of The Werewolves (Unleash The Archers)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.