Your Last Steps – Kint a lemez

Fémforgács

Megjelent a nagykanizsai Your Last Steps Lánc című lemeze. A korábban már négy, videóval megtámogatott dal után most a teljes lemez meghallgatható minden online zenei platformon. Az album mixelése és maszterelése a gyulai No Silence stúdióban zajlott Simon István munkájában, a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával. Az album Artwork : The Vector Mouse

A zenekar hamarosan több helyen is bemutatja majd az új lemez dalait. Február 25-én Székesfehérváron a Nyolcas Műhelyben, március 10-én Veszprémben a Teremben, április 14-én pedig Budapesten játszik a zenekar az S8 Undergroundban. Hamarosan további dátumok bejelentése is várható.

Az Album itt érhető el minden zenemegosztón: https://distrokid.com/hyperfollow/yourlaststeps/lnc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.