Kataklysm,Soilwork,Wilderun – buli a Barba Negrában

Fémforgács

Ismét hazánkba látogat a Kataklysm és a Soilwork a Wilderun kíséretében. A fantasztikusan megújult Barba Negrában a „Red Stage” színpadon hallhatjuk őket majd február 25-én este .

A nyitóbanda a bostoni Wilderun, ők egy melodikus death metal és minden más progresszív zene különleges és változatos keveréke (korábban olvashattatok róluk nálunk és a HP-n is találkozhattatok velük). Ők a 2022-ben megjelent Epigone album dalaival érkeznek.

A helsinborgi Soilwork együttest nem kell különösebben bemutatni, hozzánk most a 2022-es Övergivenheten címre keresztelt új albumával érkezik.

Az utolsó fellépő a kanadai Kataklysm lesz és bizony az utolsó Rockmaratonos fellépésük már csak halvány emlékfoszlány, így éppen ideje újra látni őket is. A Kataklysm 2020-ban adott ki új albumot és az Unconquered nevet viseli, viszont 2022 szeptemberében előrukkoltak az In The Arms Of Devastation újra kevert változatával.

Ez pedig a 2020-as Unconquered :

Jegyek

9999 Ft ▲ Elővételben
11999 Ft ▲ A koncert napján

www.ticketportal.huwww.broadway.hu

Menetrend
18:00: Kapunyitás / Doors open
19:00: Wilderun
20.05: Soilwork
21.45: Kataklysm

Helyszín:
BARBA NEGRA Red Stage
1211 Budapest, Szállító u. 3.

További infók az esemény facebook oldalán!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.