First Signal – Bátran indult új társakkal új utakra Harry Hess

Hard Rock Magazin

Az eddig is jórészt, de most már végérvényesen csak Harry Hessről szóló dallamos rock projekt, a First Signal ma jelentette meg ötödik nagylemezét ‘Face Your Fears’ címmel. Az Unbreakable szöveges videójával ünnepelte ezt a kiadó.

Az utánozhatatlan Harry Hess (Harem Scarem) énekével február 17-én, azaz ma megjelent a First Signal ‘Face Your Fears’ című lemeze, amely összességében az ötödik a sorban. Az új lemezen új producerrel, új zenészekkel és részben új szerzőkkel dolgozott együtt az énekes. Michele Guaitolit többek között Issa, a Visions Of Atlantis, a Kalidia és a SheWolf producereként ismerjük, és ő a Visions Of Atlantis férfi énekese is egyben. Ezen az albumon a produkciós munkálatokon kívül basszusgitáron is játszott, és egyes gitárrészeket is maga vett fel. Mellette Marco Pastorino (Temperance) gitározott és Marco Andreetto (Issa) dobolt, a zeneszerzők közé a legutóbbi lemezen feltűnt Kristian Fyhr és Alessandro Del Vecchio mellé érkezett Jan Åkesson (Infinite & Divine) és Jani Liimatainen (ex-Sonata Arctica, The Dark Element, Cain’s Offering). Így most már elmondható, hogy a teljes gárda kicserélődött Hess körül, de a minőségi dallamok és az ezeket interpretáló jellegzetes énekhang megmaradt. Jól érzékelhető ez a lemezt nyitó Unbreakable szöveges videóján keresztül. A lemez egyelőre csak CD-n (és digitálisan) jelent meg, de az beszerezhető az itthoni kereskedőknél is.

‘Face Your Fears’ dallista:

01. Unbreakable
02. Situation Critical
03. Shoot The Bullet
04. Always Be There
05. Dominoes
06. Rain For Your Roses
7. Face Your Fears
8. Never Gonna Let You Go
9. Not This Time
10. In The Name Of Love
11. Never Be Silenced

First Signal - Face Your Fears

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.