Van Der Graaf Generator – Koncertfelvétel Bathból

Hard Rock Magazin

A kultikus brit progrock trió, a Van Der Graaf Generator márciusban új élő anyaggal jelentkezik, amelyet a tavalyi brit miniturné záróállomásán rögzítettek.

A Peter Hammill-Guy Evans-Hugh Banton felállású Van Der Graaf Generator március 10-én jelenteti meg a ’The Bath Forum Concert’ című koncertalbumát, amelynek a felvétele 2022. március 1-én készült az angliai Bath városában. A zenekar még februárban indította el brit turnéját, amelyet többször is el kellett halasztani a járványhelyzet miatt. A fellépéssorozat utolsó állomása volt a Somerset-beli Bath-ban, ahol az elhangzottakat megörökítették az utókor számára. A teljes műsor stúdiólemez-változata végignézhető a lenti – hivatalos állóképes videókból összeállított – rajongói playlistre klikkelve.
A kiadvány 2 CD + Blu-ray + DVD lemezekből álló box-set formájában jelenik meg, amely már a hazai forgalmazóknál is előrendelhető.
A Van Der Graaf Generator utoljára ’Do Not Disturb’ címmel adott ki stúdióalbumot.

’The Bath Forum Concert’ dallista:

CD 1
1. Interference Patterns
2. Every Bloody Emperor
3. A Louse Is Not A Home
4. Masks
5. Childlike Faith In Childhoods End
6. Go

CD 2
1. La Rossa
2. Alfa Berlina
3. Over The Hill
4. Room 1210
5. Man Erg
6. House With No Door

Blu-ray
01. Interference Patterns
02. Every Bloody Emperor
03. A Louse Is Not A Home
04. Masks
05. Childlike Faith In Childhoods End
06. Go
07. La Rossa
08. Alfa Berlina
09. Over The Hill
10. Room 1210
11. Man Erg
12. House With No Door

DVD
01. Interference Patterns
02. Every Bloody Emperor
03. A Louse Is Not A Home
04. Masks
05. Childlike Faith In Childhoods End
06. Go
07. La Rossa
08. Alfa Berlina
09. Over The Hill
10. Room 1210
11. Man Erg
12. House With No Door

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.